nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

Neem contact met ons op

Adres: Halseweg 9
Postcode: 7054 BS
Plaats: Westendorp
Telefoonnummer: 0315 - 298150
KvK nummer: 09153506
BTW nummer: NL8147.61.033.B.01
Bank: ING 65.05.52.172

Over Ecoflox


Dakdekkers en installateurs werken niet voor niets graag met het duurzame Ecoflox afvoersysteem. Het gepatenteerde systeem is als geen ander geschikt voor een veilige installatie in een handomdraai, op ieder dak of in iedere goot. De Ecoflox werd in de praktijk ontwikkeld door mensen die ermee werken. Het werd vervolgens doorontwikkeld tot het unieke, beproefde en door toonaangevende instanties onderschreven product van vandaag.


Zeer gemakkelijk

De Ecoflox is gemaakt voor installatiegemak en tijdwinst. Dankzij de aan de Ecoflox gemonteerde flens kan de afvoer met vier schroeven aan het dak bevestigd worden en kan de Ecoflox middels föhnen waterdicht worden verbonden met de bestaande dakbedekking. De Ecoflox is er met name als onderafvoer voor platte daken en goten, maar kan ook als zijafvoer geïnstalleerd worden. Ten gevolge van de korte installatietijd en de duurzame kwaliteit wordt op alle fronten meer verdiend.


Het milieu

Ecoflox heeft het goed voor met dat wat ons door moeder natuur gegeven is. Waar in de dakdekkersbranche het gebruik van lood nog steeds een gemeengoed is, heeft de uitvinder van Ecoflox er het grote belang van ingezien, een alternatieve montagewijze toe te kennen aan het systeem. Hierdoor kan de Ecoflox absoluut zonder lood geïnstalleerd worden. Voorts zorgt het gebruik van geanodiseerd aluminium ervoor dat geen corrosiewater ontstaat met alle milieuvriendelijke voordelen van dien. Een tweede voordeel van het gebruik van geanodiseerd aluminium is dat de Ecoflox hierdoor zeer goed te verwerken is in combinatie met zinken en (met name ook) koperen standleidingen. Daarbij treedt geen versnelde veroudering door corrosievorming op, van welke metaalcombinatie dan ook. Ten slotte zorgt de gepatenteerde klemwijze, waarbij duurzame dakfolie en aluminium onlosmakelijk verbonden worden, ervoor dat lekkage gewoonweg onmogelijk is. De Ecoflox vormt hiermee een innovatieve en onmisbare factor in ieder bouwbestek.

 

Demobox aanvragen

Bekijk ook de Ecoflox demobox die u in uw winkel als showcase kunt plaatsen.

Bijbehorende Foto's

overzicht
Ecoflox
Ecoflox diameter 75
Ecoflox diameter 95
Ecoflox verlengd 75cm
Ecoflox zij-afvoer
Ecoflox zij-afvoer 2
Ecoflox zij-afvoer 3

Bijbehorende bestanden

Ecoflox Flyer

Copyright © 2024 ecoflox.nl | Ontwerp en realisatie: GemakkelijkOnline